Olen Riikka Forsman, taiteilija Suomen Turusta. Olen isäni puolelta vanhaa käsityöläissukua, joten käsityöläisyys kulkee suvussani verenperintönä. Koulutukseltani olen puuseppä, mutta Jenkeissä asuessani sain kipinän lasitöihin. Perustin oman yritykseni, Taidetyöverstaan vuonna 2001, ja tein lasitöitä 19 vuoden ajan.

Idea kuitenkin valitsee materiaalin, ja joskus se saattaa saapua jopa kissan muodossa! 14 vuotta sitten hoidin kuntoon kodittoman kissan, Pampuliinan. Pampuliina sai neljä pentua, joista varsinkin yksi valloitti sydämeni täysin. Tämän pennun nimi on Pimpula, ja hän jäi meille asumaan toimien loputtomana inspiraationlähteenäni.

Syntyi sarja nimeltä Neiti Pimpula f, ja lopulta lasityöt saivat jäädä.

Naivistista ja värikästä kissataidettani on ollut esillä gallerioissa, ja matkan varrella on syntynyt myös muun muassa kalentereita sekä lasten keittokirja, joka on myynnissä verkkokaupassani.

Keväällä 2020 pandemia sulki ihmiset koteihinsa. Kaikki tapahtumat, messut ja markkinat peruttiin. Luovuutta ei kuitenkaan voi kahlita, ja tuolloin aloin valmistamaan korvakoruja ihmisten piristykseksi ja oman luovuuteni kanavaksi. Perustin tämän verkkokaupan tuona aikana, ja lokakuussa 2021 se avattiin aivan uuden ilmeen saattelemana!

Kaikki korvakorut ovat uniikkeja tai korkeintaan muutaman parin sarjoja, joten kannattaa olla nopea löytäessään jotain ihanaa kaupastani.

Kaikki käyttämäni metalliosat ovat EU-säädösten mukaisia. Osat eivät sisällä nikkeliä, kadmiumia tai muita allergisoivia ainesosia, ellei materiaaliluettelossa ole erikseen muuta mainittu.

Korvakorujen koukut ovat aina täysin nikkelitöntä korumetallia (rst), ja käyttämäni nahka on pääosin teollisuuden ylijäämämateriaalia.

Jokainen työhuoneeltani lähtevä korvakorupari kääritään kauniiseen sammaleenvihreään silkkipaperiin ja pakataan mustaan paperipussiin, jossa on valkea sydäntarra. Sovittaessa hoidan postituksen puolestasi, ja voit siis hyvin tilata korvikset vaikka suoraan lahjaksi ystävällesi. Tai itsellesi.

Valokuvaan korut kännykällä sitä mukaa kun ne valmistuvat, joten lienee paikallaan mainita, että korujen värit näyttävät paremmilta luonnossa. Poikkeuksetta -sanoisin!

Kuuntelen ja toteutan hyvin mielelläni myös Sinun toiveitasi.

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, ellei valikoimasta löydykään Sinun tilanteeseesi sopivia korviksia juuri sillä hetkellä.

Terveisin,

Riikka